Öka Online Synlighet

Vill du öka online synlighet? Det finns flera bra tips på hur man ökar intresse för webbplats.

Synas online

Synligheten ökar med hjälp av Content

Öka online synligheten med hjälp av Content! Synlighet genom content kräver strategier och tålamod. Men det ger effekt i långsikt.

Google robotar är alltid ute efter färska content som skapats. Det betyder att det som skapats ligger kvar i sökresultatet efter att det har indexerats. Givande publicering av Content ökar synligheten.

Skriv blogg med intressanta ämnen på minst 300 ord. Tänk på att ta med dina sökord lagom i texten. Skriver du längre blogg inlägg i form av text, kan du ta med dina sökord flera gånger. Du har möjlighet att arbeta med flera sökord eller synonymer.

Ska det vara fokus på ditt inlägg? Då behöver du skriva 300-1000 ord. Överdriv inte med dina sökord i texten.

Försök att publicera 5 inlägg varje månad. Google gillar som sagt nya inlägg. Håll dig till ämnet. Det du skriver ska stämma överens med vad du beskriver sedan när du optimerar för SEO.

 

Optimering SEO

SEO Optimera på rätt sätt!

SEO Optimera genom att fokusera på alla delar som ger effekt av text content.

Börja med sökords val. Sedan skriver du meta texten. Optimera även dina bilder. Beskriv vad bilderna föreställer.

Använd vissa nyckelord som intern länk, där du länkar till annan sida på din webbplats. Det är även viktigt med att du länkar till viktiga sökord med webbplats.

Tänk på vilken rubrik du ska använda. Varför man länkar till annan webbsida, beror på exempelvis att man vill påvisa fakta eller hänvisa besökare till det man skriver om.

Försök att ta med sökord i rubriker. Skriv H1 och kort underrubrik. Sedan kan du använda H2,  H3 osv. Tänk på att titeln/ rubriken bör ej överstiga 65 ord. Meta beskrivningar ska ej överstiga 150 ord. Försök att ha med nyckel ord i meta beskrivningen. Det ger bra effekt.

Så länge du håller rätt fokus kommer du få rätt trafik i form av rätt besökare, målgrupp till din webbplats. Satsar du på SEO ska du satsa på Google SEO.

Google är ledande som sökmotor. Google har algoritmer för sina olika tjänster, som sedan systematisk kopplas samman för att kunna leverera kvalite. Huvud principen är att anpassa sig efter utvecklingen samt inkludera alla människor oavsett förutsättningar.

Kunskaper inom SEO kan skaffas, och utvecklas genom vetskap som finns tillgängligt på Google varumärkets olika plattformer. Tillsammans med egna färdigheter och kvalificerade utbildningar kan man inskaffa sig SEO och webb utvecklings kunskaper på topp nivå.