Gratis backlinks tips December månad

Gatis backlinks tips till dig som Off- page optimerar webben. Här får du tips på bakåtlänkar. Flera av länkarna har medel värde.

 

Gratis backlinks listan

https://www.servicenowelite.com/blog/2016/3/9/external-link
https://www.ontoplist.com/
https://bloghints.com/plan/packge
http://www.carefullypicked.com/8-weird-business-ideas-that-actually-made-money-2/#comment-247 ( Article comment ) Weak
http://www.wordpressblogdirectory.com/
http://www.1abc.org/submit.php
https://www.9sites.net/submit.php
http://www.a1webdirectory.org/
http://www.infotiger.com/
AxxaSearch
Excite UK
http://www.amidalla.de/directory

Här får du tips på olika länkar. Vissa av länkarna är webdirectory. Medan andra är annan form. Det finns även länkar där du lämnar kommentarer med uppgifter som din webbplats länk. Dessa länk byggen kan utnyttjas av alla typer av webbplatser. Dock är dessa inga länkar vi använder oss av till våra kunder/ uppdragsgivare.

 

Mer om länkbygge backlinks

Du bör vara försiktig med att bygga länkar för din webbplats om du saknar SEO helt eller delvis. Backlinks är en del av Off- page arbetet. Se till att optimera on- page först. När du känner att du har tillräckligt med innehåll som är optimerats kan du börja bygga länkar. Effekten av länkbygge beror på din webbsida och dess egenskaper. För nybörjare rekommenderar jag 10 länkar åt gången. Ju mer innehåll i form av text och bild du har på sajten, desto mer länkar kan byggas. Saknar din webbplats innehåll och ej optimerats på rät sätt skulle jag rekommendera att du avstår länk arbete.

Det är även viktigt att först och främst satsa på interna länk strukturen. Bestäm dig för vilka sidor på webbplatsen ska vara viktiga att synas. Bestäm dig för anchor texten, samt title för sajten. Sedan ska du beskriva meta. Precis som du gör på din webbplatssidor. Skapa fram olika versioner av beskrivningen och titlar för sidor som du vill bygga länkar åt.

Gratis backlinks tips och sidorna är kontrollerade av våra experter. Det betyder att dessa länkar ovan angivna ska fungera utan problem. Du kan lugnt använda dessa länkar för din webbplats. Lycka till med länk arbetet, och hör av dig till oss vid frågor. Du kan även följa länk status via Google Search console.