08-680 03 46 | 0707 91 85 61 info@seomedia.se

Internet säkerhet som säkrar online närvaro

Är du eller ditt företag utsatt för falsk ryktesspridning på nätet? Behöver du hjälp att ändra på situationen?

Ring oss

08-680 03 46

 

 Internet säkerhet med oss ger trygghet för många företag

Seomedia har breda kunskaper kring internet säkerhet. Digitaliseringen höjer ribban för företag. Förutom online närvaro ska företag säkra sitt varumärke, och online rykte. Att skydda varumärket från olika angrepp kan bli svårt när det väl gäller. Vi på Seomedia har medarbetare med lång erfarenhet från de mest hårda marknaderna. Tillsammans med online beteendevetare säkrar våra SEO experter framtiden för många företag.

Hjälp vid SEO sabotage

Ju mer en webbplats lyckas med SEO och börjar synas, kommer det kännas obekvämt för konkurrenter och andra. Tyvärr finns även kriminella på nätet som håller på med illegala handlingar. De som oftast står bakom illegala handlingar är fulla med hat. Dessa personer även många gånger grupp är redo att börja hata någon, några och många gånger ett varumärke. Seomedia har hjälpt både privatpersoner, företag och andra som på olika sätt varit utsatta för näthat som fått skada på individ nivå eller skada på ett varumärke.

 

Farliga länkar till din webbplats?

Farliga länkar som riktas till olika sidor på din webbplats, kan få allvarliga konsekvenser om åtgärder inte tas. För att uppmärksamma en webbplats för sökmotorer bygger man bakåtlänkar från sidor som har relevant innehåll. Alltså nyttiga länkar där man förtjänar få plats med länk, för att man har bra SEO standarder. Farliga länkar byggs till webbplatsen för att likaså väcka uppmärksamhet. Skillnaden är då att sökmotorn bedömer din webb som mindre bra. I värsta fall kan sökmotorn utesluta din domännamn helt från sökresultatet. Alltså bannar sökmotorn webbplatsen (domännamn). Då har de som byggt länkarna lyckats med sitt syfte.

Åtgärder med farliga länkar

Vi på Seomedia har långa erfarenheter kring SEO och it relaterade problematik kring säkerhet och kring olika plattform funktioner. Experter hos oss kan rensa bort farliga länkar. Vissa fall kan det kräva extra mycket energi för att rensa länkar. Då tar vi andra åtgärder för att helt eller delvis minimera effekterna av de skadliga länkarna. Vi bevakar och tar åtgärder vid repeterade försök till kriminella handlingar som återigen riktas till din webbplats. SEO experter hos oss har flera strategier för hur man rensar skadliga länkar, och säkrar en webbplats som är utsatt.

 

Omdömen på nätet

Omdömen på nätet

Omdömen på nätet är viktiga signaler som man bör uppmärksamma som företag. Konsumenter som söker och handlar tjänster och produkter på nätet, tittar främst på omdömen som andra skrivit om företaget. Som företag ska man vara lyhörd för målgruppen man erbjuder sina tjänster och produkter. Enstaka gånger handlar det om missförstånd eller kommunikation som inte fungerar. Det kan också handla om konkurrenter som stör sig på företaget, för att företaget ökar synlighet och därmed betraktas som hot. Stor andelen är företag som haft fel arbetssätt och fel förhållningssätt mot konsumenter. Alltså har konsumenter tagit sina demokratiska rättigheter och uttryckt sig kring hur de upplevt sina köp hos det företaget.

Seomedia teamet kartlägger orsaken till negativa omdömen. Tillsammans med våra experter lägger företaget upp åtgärdsplaner kring faktorer som bidragit till dåliga omdömen på nätet. Rutiner, arbetssätt och kvalitets arbete planeras och handleds med strategi. Syftet är att övertyga företagets potentiella kunder om att förbättringsåtgärder tagits och därmed förtjänar positiva omdömen. Att vi förbättrar ryktet kommer ej hålla i längden om företaget på tal inte kvalitetssäkrar service den ger.

 

Skydda ditt innehåll

Skydda ditt innehåll på bloggen eller på din webbplats. Google gillar färskt material som bygger på fakta. Många som kopierar vet ej att deras sida med kopierade inlägg påverkas negativt ur SEO perspektiv. Den webbplats som först kommer med materialet är den som levererat färska innehållet. När en sajt lanserat en text eller annan form av innehåll är det inte säkert att just den sajten anses som ägaren av innehållet. Det händer att Google robotar indexerar samma text första gången på annan sida som har kopierat texten. Det händer väldigt ofta. Speciellt om sidan som äger innehållet är uppmärksammad på sökmotorn. Vi handleder och hjälper till att säkra innehåll på webbplatsen. Behöver du hjälp att säkra innehållet på din webbplats?

Ta kontakt med oss  08-680 03 46  eller  info@seomedia.se

Ryktesspridnings åtgärder

Ryktesspridning

Ryktesspridning på nätet får allvarliga konsekvenser för både privatpersoner och företag. Med ryktesspridning menar vi ej enstaka inlägg här och där. Oftast kommer gärningen från en och samma person eller grupp som har negativa syften. Vi på Seomedia hjälper utsatta genom att rensa o relevant innehåll som finns på nätet. Våra experter kartlägger källan och stödjer utsatta med bevisning inför domstol och att ta övriga viktiga åtgärder.

 

 

Kontakta oss för gratis offert
Få gratis offert