Öka besökare till webbplatsen

Här kommer massor med tips på hur man ökar besökare till Webbplatsen.

Öka besökare till webbplatsen, där rätt målgrupp av användare besöker sidan. SEO hjälper att öka mer trafik till webbplatsen. Som dessutom är rätt målgrupp.

Webb besök

Skriva blogg innehåll samtidigt som man arbetar med SEO

Skriva blogg innehåll hjälper webbplatsen att synas mer. Skriver editorn ett bra inlägg som är SEO vänlig, får det uppmärksamhet. Undertiden eller efteråt jobbar man väldigt mycket med SEO off- page.

Sökmotorer liksom Google gillar färsk innehåll med SEO vänlig upplägg. Välj rätt sökord och sökordsoptimera texten och bilden ( inlägg ).  Bygg interna länkar från och till inlägget. Det är viktigt att det även finns länk som tar till annan webbplats. ( Om du t.ex vill visa källa till ditt inlägg eller ämnet ).

Resten handlar om off-page. Skicka pings till ditt nya inlägg. Bygg några bakåtlänkar. Ta hjälp av sociala medier.

 

Rätt besökare till webbplatsen

Det är inte viktigt med besökare som är ej relevanta. Dessa besöker sidan och lämnar platsen lika fort. Däremot satsar man för att nå rätt målgrupp av besökare. Det gör man med rätt innehåll med rätt inriktning. Dina bakåtlänkar ( backlinks ) bör vara uppbyggt på rätt sätt. Länka från sidor som har rätt inriktning och relevant innehåll. Webbplatsen ska ha optimerats för rätt sökord/fras. Bilder och text bör vara relevanta för sökordsoptimeringen. Med rätt innehåll och sökordsoptimering når man ut till rätt målgrupp som visar intresse för webbsidor. För att få besökare utföra önskade handlingar på webbplatsen ska man även ha optimerat för CRO. Oftast är det tillräckligt med en hel SEO optimering. Men om man anser att besökare ej utför syftet på webben, kan det vara nyttigt med CRO. CRO handlar om att få besökare utföra handlingar som tar till mål. Det kan exempelvis handla om att kunder ( besökare ) ska ringa till ditt företag. Eller handla om att besökare utför online köp.

 

 

%d