029 25 00 23 | 0707 91 85 61 info@seomedia.se

Online Närvaro

Online närvaro med fokus på våra kunder och deras behov

 

Vi har som mål att uppfylla våra kunders förväntningar. Just därför satsar vi på att vara tillgängliga när våra kunder behöver oss. Det ska aldrig vara problematisk att få kontakt med oss. Det är viktigt även för oss att ha nära samarbete med våra kunder.

Vi har egen plattform där vi har online möte med våra kunder

Enkelt och bekvämt utan några brytningar eller dålig kvalitet på hastighet, har vi möte med er, där vi berättar om hur vi ska arbeta för er, och där ni tar upp era funderingar och allt annat som känns viktigt för er. Du som kund styr hur mötet ska gå till. De vanligaste funktionerna som är användbara vid ett möte är Kamera, tal, text, whiteboard tavla, fil delning, skärmdelning och möjlighet att ansluta till mötet med smartphone.

Mötet spelas in för att senare gå tillbaka och ta del av fakta och information som vi eller du har tagit upp. Självklart skickar vi kopian av inspelningen till dig via E-Post.

Vi kommer ut till er om det skulle ge bättre effekt för SEO arbetet. Ibland måste man träffas för att kunder önskar det eller så kräver projektets innehåll det. Då brukar vi ta oss till kunden eller så kommer kunden till oss.

Vi finns även tillgängliga via e-post och telefon.

Online närvaro

Online tillgänglighet

 

 

Så här Fungerar online möte

Du fyller i Offert formulären/ Eller skickar E-Post till oss! Självklart är du välkommen att ringa till oss! Så fort vi har alla nödvändiga fakta så sätter vi igång att undersöka din webbplats och marknaden som dina affärer inriktar sig för.

Offert med Arbetsbeskrivning skickar vi/ eller ringer er beroende på hur ni önskar!

Vi bokar tid för ett möte med er. Oftast sker våra möten online. Många gånger har det sina fördelar att ha möten på vår online plattform. Man påbörjar uppdraget fortare. Det sparar tid och andra resurser för oss men för våra kunder med.

Allt vi kommer överens spelas in under mötet så att man inte missar några viktiga detaljer. Vi sätter igång arbetet, och kontinuerligt har vi kontakt med er via olika kanaler. Online mötes plattformen använder vi även när vi ska utföra vissa åtgärder gällande er webbplats.

Vi sparar tid! Och ni håller er uppdaterad om uppdraget hela tiden! Vi har möjlighet att ordna fysiska möten om våra kunder önskar så. Då kommer oftast ut till er. Vissa gånger kan vi använda oss av möteslokaler som våra partners erbjuder.

Har ni frågor eller synpunkter är ni välkomna att skicka E-post till oss!

Info@seomedia.se