+46 70 791 85 61 Info@seomedia.se

Om Oss

SEOMEDIA är Seo & digital marknadsföringsbyrå med fokus på företagare.
Här har vi SEO tjänster även för privata webbplatser.
Lika så hjälper vi föreningar och olika organisationer med deras marknadsföringar online.
SEOMEDIA är byrån som hjälper större och mindre företag att växa online.

Alla som har mål att växa och marknadsföra sina tjänster och framföra sina budskap som är demokratiska, är välkomna att samarbeta med oss!

Teamet bakom byrån har utöver SEO kunskaper stora erfarenheter om sökmotor och beteenden som internetanvändare har. Teamet består av SEO tekniker, Fullstack Developer, projektledare och beteendevetare som är specialiserade inom Sökmotor och internet användare samt digital marknadsföring.

Byrån har som mål att få ett nytt tänk inom SEO framför allt i Sverige och övriga Norden.

Normerna inom sökmotoroptimering har varit samma i många år. Även idag används äldre metoder av många SEO experter och byrån. Omvärlden utvecklas och tar stora steg inom digitalisering. Och detta medför att även sökmotorer anpassar sig efter utvecklingen inom digitaliseringen.

Sökmotorer ändrar och försöker hitta lösningar för att kunna vara mer tillgängliga och anpassade. Men i Sverige följer man utvecklingen oftast sent bakifrån.

Vi är byrån med enorma kunskaper inom SEO och Digital marknadsföring. Vi har även mål att förmedla de kunskaper vi har till våra företagare.

En personlig Konsult från SEOmedia kommer att samarbeta med er, hela vägen till mål.

Tillsammans med oss, kommer ni att alltid vara steget före med nya kunder och ökade försäljningar!

SEOmedia jobbar utifrån tydliga mål

Vi börjar alltid med att analysera er webbplats men också er marknad och målgrupp. Det bidrar till att vi kan sätta tydliga mål tillsammans med er, som gör det enklare att komma till mål. Vi har nära samarbete med våra kunder under uppdraget. En av de viktigaste faktorer som bidrar till att man lyckas är att samarbetet fungerar hela vägen. Du som köper tjänster för ditt företag har krav och förväntningar på oss. Men det är viktigt att veta att även vi har vissa krav på våra kunder. Vi alltid helt öppet talar om för våra kunder hur mycket vi kan lyckas tillsammans. Att lyckas med SEO för att få önskat effekt ska  det finnas förutsättningar. Vi hjälper dig att skapa de flesta förutsättningarna. Men det finns faktorer som vi inte kan påverka, eller faktorer som beror på teknisk grund. I vissa fall om er hemsida inte har byggts utifrån SEO vänlighet kan det vara mer komplicerad. Det betyder inte att man inte får något effekt. Tillexempel istället för att ditt företag ökar i försäljningar med 80% så ökar man kanske 30-40%. Allt dessa går vi igenom och tydligt talar om för er vilka åtgärder som ni behöver ta för att lyckas på bästa sätt.

Då kan du tänka dig hur o seriöst det låter när olika företag och parter lovar första plats på Google. Det är metoder för att lura till sig pengar! Man kan aldrig garantera första plats så länge man själv inte har byggt upp den hemsidan och att man har koll på sin egen server. Dessutom kan man komma på första plats med alla ord som det inte används av någon internetanvändare, eller kan det vara så att det används enbart av en liten mängd av människor. Självklart blir det mycket enklare att ranka ord som inte ger någonting tillbaka.

 Därför är vi tydliga med att säga, att vi lovar aldrig första plats utan vi garanterar er relevant plats på sökresultaten där du får relevant användar målgrupp som blir dina kunder. Så länge du följer våra rekommendationer och samarbetar med oss så kommer du att behålla din stadiga plats, och även ständigt kommer du att klättra uppåt.

Betalsätt och Betalningar

Vi vet hur svårt det kan vara att prioritera för att budjeten ska hålla och räcka långt. Därför har vi valt att ta fram olika betalsätt för dig. Vi har oftast återkommande kunder och mindre form av engångs kunder. Oftast handlar det om att dessa kunder kommer tillbaka efter ett tag när de inser att de återigen behöver uppdatera sin hemsida gällande SEO. Våra avtalskunder väljer oss för att de inte vill anställa en SEO specialist, dessutom är vi 100% deras kämpare ute på nätet. Vi ser till att de ständigt bevarar höga standarder inom SEO och ständigt ökar kunder.

Avtalskunder betalar månadsvis och priset är individuellt standard pris för varje månad. Vi skriver avtal tillsammans med er där uppdragets innehåll är beskrivet i detalj, där vi även beskriver gräns dragning.

Kunder som väljer att samarbeta engång och inte vill skriva ett avtal för längre perioder får självklart lika mycket fokus och insatser. Prissättning blir individuellt och olika betalnings möjligheter finns att tillämpa.

Man kan dela upp summan i två betalningar. Hälften av kostnaden kan du betala innan vi sätter i gång med uppdraget, och andra hälften kan du betala efter att uppdraget är klart.

Dessutom kan du välja att betala med faktura eller del betala med payson.

Välkommen att kontakta oss för Offert!

 

Vill du bli partners?

Just nu Söker vi samarbetspartner!

Har du ideer? Vill du investera? Söker du investerare? Vill du sälja produkter eller tjänster tillsammans med oss? Vi söker olika former av samarbete!

%d bloggare gillar detta: