08-680 03 46 | 0707 91 85 61 info@seomedia.se

Byrån med talanger

Seomedia är SEO-byrå med specialist område inom Sökmotoroptimering (SEO) & Sökmotormarknadsföring (SEM). Byrån hjälper företag att växa online med topp synlighet. Formellt startade byrån sin verksamhet under 2017. Byrån har medarbetare som har enorma kunskaper inom digital marknadsföring. Seomedia teamet har lång bakgrund inom Sökmotor strategier och Webbutveckling. Teamet har arbetat tillsammans i många år kring olika större online projekt. Teamet här består av Webb & Mobil utvecklare, SEO & SEM experter, Digital marknadsförings konsulter, Online beteendevetare som är experter inom Sökmotor och online kartläggning av marknad samt internetanvändare, och Socialmedia experter.

Tillgänglighet

Oftast sker första kontakten via E-post eller telefonsamtal med våra kunder beroende på hur de vill kontakta oss. Sedan sätter vi igång och tittar på möjligheterna för kunder gällande deras webbplats eller övriga online behov. Nästa steg blir att vi lämnar offert förslag som våra uppdragsgivare tar ställning till. Vi är tillgängliga via e-post, telefon möten, online möten samt fysiska möten hos oss eller hos kunder. Seomedia teamet har löpande dialog med sina kunder under uppdraget. Vi utför heltidsarbete för våra uppdragsgivare. Samarbetet mellan oss och kunder är väldigt viktigt för att uppnå toppresultat inom de tjänster vi erbjuder.

Byråns arbetssätt 

Vi tar uppdrag från företag och föreningar. Byrån hjälper även privat personer som behöver hjälp med SEO och SEM. Seomedia tar fram anpassade arbetssätt som är baserade på kundens behov. Många gånger behöver kunder stöd på avancerad nivå som innebär utveckling av webbplatser. SEO-byrå med mål att stödja kunder på heltid. Det är en av orsakerna till varför vi ibland väljer att tacka nej till vissa förfrågningar gällande våra tjänster. SEO & SEM är väldigt brett område som kräver tid och tålamod. Vi vill helst lära ut så mycket som möjligt kring SEO grund kunskaper. Det är viktigt att ha rätt fokus för att lyckas framöver efter att vår samarbetstid är slut med kunderna. SEO handlar om att ha rätt fokus samt bibehålla goda standarder. Företag som fått vår hjälp att växa, bevarar sina starka positioner online. När vi utför SEO delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Det bidrar till medvetenhet bland våra kunder.

100% fokus på långvariga lösningar 

Vi är SEO & SEM teamet som brinner för det vi gör. För oss är det helt klart att man aldrig kommer i mål när det gäller att utveckla online plattformer. Då menar vi att förutom att utveckla för att bemöta uppdragsgivares förväntningar med senaste tekniken. SEO optimeringen som vi utför. Största och viktigaste utvecklingsområdet är SEO och SEM tycker vi. SEO & SEM optimering handlar om att följa digitala utvecklingen på nära håll för att sedan kunna anpassa online plattformer utifrån utvecklingen. Vi på byrån arbetar aldrig för tillfälliga lösningar. Vi utför utvecklingsarbete som ger effekt direkt och håller långt tid framöver. Många gånger utvecklar vi digitala verktyg och tillägg från noll till att bli online trend. Därför att vi utvecklar nya trender som är SEO anpassade och utformade på så sätt att man kan ständigt utveckla och anpassa för framtida sökmotor algoritm förändringar eller för nya tekniska utrustningar.

Har du frågor eller undrar du över något vi missat att ta med här på sidan är du välkommen att kontakta oss!

Till kontakt formulär…

Tillbaka till hemsidan

.

Kontakta oss!

Måndag- fredag 10:00 – 17:00   Lördagar 12:00 – 16:00 

Söndagar stängt

Telefon 08- 680 03 46

Whatsapp 072- 221 83 08

E-post info@seomedia.se

Vi besvarar e-post inom kort tid

Du kan alltid skicka e-post om du inte kommer fram på det angivna numret